1/6
Velkommen - Vi har åbent
Ægte campingliv – Trygt og hyggeligt!

Vi er selvfølgelig som så mange andre virksomheder pålagt begrænsninger udstedt af myndighederne, men stranden og naturen er som altid ubegrænset i brug og det er nemt at holde den afstand vi skal.

Vi har åbent til d. 18. oktober 2020 .

Vi bygger nyt.

Vi har revet vores gamle opholdsstue ned, og vi er ved at bygge en helt ny. De første elementer ankommer omkring d. 1/7.

I mellemtiden har vi slået et stort telt op på "Holgers Plads" overfor, som kan benyttes.  

​Østersøparken en campingplads nærmest i vandkanten af Marielyst


Østersøparken Camping er en børne og familie venlig campingplads. Østersøparken Camping ligger lige op ad Danmarks bedste badestrand, kun adskildt af diget.

Pladsen, der rummer 210 pladser, har en sydvendt side, hvor der er en del høje træer. Nordsiden er kendetegnet ved at være mere åben og med knap så mange træer. Det er også på nordsiden servicebygningen ligger. På sydsiden er der også toiletfaciliteter.
Midt i det hele ligger legepladsen og multibanen.

Flere steder fra campingpladsen er der udgang direkte til stranden.

Vi er en familiedrevet campingplads, stor nok til at rumme mange dejlige campister, men ikke større end vi som værtspar kan “være med i det hele”.

Vi og vores håndplukkede medarbejderes vigtigste opgave er, at vores gæster altid skal føle sig VELKOMMEN og godt behandlet.

Østersøparken Camping ligger nær skov og hundeskov. Foran receptionen holder bussen, der på 10 min bringer dig til Marielyst by. En by med sommerstemning, restauranter, butikker samt supermarkeder.

Vores campingplads ligger ved en af Danmarks bedste strande.

Vi har åbent hele året. I vintersæsonen fra d. 29. september 2019 til d. 3. april 2020 kun efter forudgående aftale.Vi glæder os til at byde jer velkommen på Østersøparken Camping, og håber vi kan byde på en så fin oplevelse, at vi inden længe kan sige: På gensyn.

Det har været en dejlig uge hernede, alt har
været godt selv vejret.

- Anni og Tom

Østersøparken Camping
Bøtøvej 243
4873 Væggerløse

Tel: +45 5413 6786

E-mail: info@ostersoparken.dk

  • Facebook Clean
Stranden

Ligger 30 meter fra campingpladsen